Met Fleximaal werk je super effectief

Administratie, boekhouder en accountantFleximaal is geschreven uit oogpunt van de ondernemer. Daarmee ben je zelf je accountant zonder dat je daar inhoudelijk veel over moet weten. De Fleximaal APP en Fleximaal Numbers zorgen dat je probleemloos je eigen boekhouding kunt doen.

De driemaandelijkse BTW aangifte wordt door de APP uitgerekend. Wanneer jij akkoord bent stuur je je aangifte direct naar de Belastingdienst en kan je met iDeal betalen. Dit komt doordat Fleximaal 1 van de 7 bedrijven is in Nederland, die is goedgekeurd door de Belastingdienst om automatische BTW en jaarstukken aan te geven (Red: medio 2018 beschikbaar). Je hebt dus geen accountant meer nodig. De software loodst je er doorheen.


De Fleximaal APP is het zakelijke zwitserse zakmes om onderweg altijd je kantoor bij je te hebben. Je houd je gewerkte uren bij, maakt offertes, stuurt facturen, houd je boekhouding bij en maakt zelf je jaarstukken. Geen accountant meer nodig.

Je maakt zelf je website of webshop gekoppeld met social media en nieuwsbrief. Je kan zelf aan het werk zijn en toch verschijnen er berichten op social media. Helemaal uitgedacht om jou bedrijf naar de top te helpen.

Vergeet hoe je vroeger werkte

De Fleximaal APP

De Fleximaal APP is speciaal geschreven voor ZZP en kleinere MKB bedrijven. De ondernemer staat overal alleen voor. Offertes maken, facturen sturen, betalingen bijhouden, facturen herinneren, de website bijhouden, klanten werven en oh ja, ook nog werken voor je geld. En voor al die kleine extras heb je externe expertise nodig. Social media, nieuwsbrieven, SEO - je kunt simpelweg niet overal verstand van hebben.

Fleximaal neemt die zorgen uit handen, en doet dat op een slimme manier. Terwijl je werkt worden taken op de achtergrond voor je uitgevoerd. Daarbij hebben wij gelet op (re)presentatie, online marketing, social media, zoekmachines en je boekhouding. Allemaal zaken die erg tijdrovend zijn en waar veel winst is te halen. Zo hoef jij je alleen nog maar te concentreren op je eigen passie.

Voortaan werk je Fleximaal - optimaal flexibel
Fleximaal media geautomatiseerde social media
WAT ZEG IK?!
...tweet!..

FLEXIMAAL MEDIA

Social Media moeilijk? Gebruik Fleximaal Media om als jij aan het werk bent leuke gevarieerde berichten op social te plaatsen. Zoekmachine optimalisatie SEO inclusief!! Jou Website naar de top met Fleximaal.

FLEXIMAAL RESOURCE

Fleximaal Resource is een uitbreiding op het basis CRM. Beheer duizenden contacten, relaties, kandidaten en sollicitaties.

Veelzijdig contacten beheer systeem voor recruiters en uitzendbureaus.

FLEXIMAAL PAYMENT

Fleximaal Payment is een modulaire betaaloplossing. Kassa systeem, tablet betaaloplossingen, mobile betalen. Betaalsystemen voor retail, horeca, terras, en bezorg restaurants.

FLEXIMAAL PRESENT

Fleximaal Present zorgt ervoor dat jij jou bedrijf optimaal kunt presenteren. Je maakt in no time een presentatie voor tablet, PC of beamer. Je kunt deze met je mobiele telefoon bedienen. Goed voor de dag komen doe je met Fleximaal.

ISAE3402 Type II
Geweldige webhosting bij Fleximaal


De Fleximaal APP voor ZZP heeft het keurmerk Zeker-Online voor online boekhouden.

Hosting

Fleximaal NV biedt tevens gecertificeerde hosting voor financiële systemen en systemen die persoonsgegevens bewerken.

Tweets

Met Fleximaal was online marketing nog nooit zo eenvoudig. Simpelweg een berichtje in de APP zetten en Social Media en SEO worden voor je gedaan. Relaxed!

LinkedIn

Fleximaal heeft het keurmerk Zeker-Online bemachtigd. Met dit Keurmerk werkt Fleximaal conform de eisen die de belastingdienst stelt aan de automatische BTW aangifte en de automatische jaarstukken.

Nieuws

Werk #Fleximaal zonder het te merken super efficiënt #startup #starters zelf het wiel uitvinden? #merk #website #seo #socialmedia

Starters moeten vaak het wiel zelf opnieuw uitvinden. Fleximaal weet wat het is om een bedrijf op te starten. Je bent heel druk met een hele hoop kleine dingen die door andere bedrijven vaak al met succes toegepast worden. Je bouwt aan je merk, je huisstijl, het vertrouwen van je opdrachtgevers of klanten. Dat gaat niet vanzelf. Het is heel moeilijk om een uniforme stijl uit te dragen. Gelukkig helpt Fleximaal je daarbij. Via het brandbook leg je eenvoudig je logo en kleuren vast. Die worden door Fleximaal over de gehele lijn van je communicatie gebruikt. Je website maakt gebruik van je brandbook om logo en kleur op een uniforme manier te gebruiken. Maar dezelfde stijl komt ook op je digitale briefpapier voor offerte, factuur en bijvoorbeeld je nieuwsbrief.

Om bekend te raken moet er bezoek op je website terecht komen. Je moet social media gebruiken en je moet netwerken. Daarnaast wil je ook nog eens goed gevonden worden in Google. Een hele taak. Fleximaal helpt door berichten automatisch te versturen naar Facebook, Twitter en LinkedIn en op zo'n manier dat je bezoekers op je website land en dat je werkt aan je vindbaarheid in Google.

Al deze dingen hoef je dus niet zelf uit te vinden. Fleximaal regelt het allemaal voor je. Download nu de APP gratis uit de appstore!

Zelf #boekhouden moeilijk? Nee! #fleximaal heeft het super simpel voor je gemaakt #facturen versturen op #briefpapier & in #bank boeken

Met Fleximaal kan je heel eenvoudig facturen inboeken en een scan/kopie bewaren. Doordat je je gemaakte uren en gedane verkoop in Fleximaal bijhoud, is facturen maken een eitje. Je selecteert de klant en de factuur staat al klaar. Je hoeft alleen het moment van verzenden te kiezen. Daarna hoef je ook niet meer echt te boekhouden. Je koppelt de inkomende en uitgaande geldstromen via je bankafschriften aan de inkomende en uitgaande facturen. Daar hoef je echt geen accountant voor te zijn.

De resultaten komen vanzelf in handige grafieken naar voren. Je hebt dus direct / realtime inzicht in de status van je bedrijf. 

Fleximaal is ontworpen vanuit het oogpunt van de ondernemer, niet vanuit de accountant. Je moet het zelf toch snappen? Als het goed gaat met je bedrijf gaat het snel over veel geld. Daar wil je toch zelf de baas over zijn? Daarom ben je eigen baas geworden. Met Fleximaal is het eenvoudig begrijpbaar voor je geregeld. Je accountant kan je adviseren vanaf de zijlijn terwijl jij onderneemt. Ondernemen is nu wel heel makkelijk gemaakt. Download de gratis APP uit de appstore en maak het begin van een succesvolle onderneming.

Als #ZZP of #MKB komt er een hoop op je af #huisstijl #briefpapier #socialmedia #google #vindbaarheid van #website en #webshop all-in-1

Voor de kleine zelfstandige is het vaak lastig om werk en acquisitie te combineren. Hoe haal je nieuwe klanten binnen? Daar gaat heel wat werk in zitten. Maar als je bij klanten zit ben je aan het verdienen. De combinatie is vaak lastig, zeker in het begin. Met Fleximaal kan je berichten voor sociale media klaarzetten en die worden gedurende een periode automatisch voor je geplaatst. Daarbij voorzien wij je berichten van speciale links zodat er bezoekers op je website komen en dat je goed gevonden wordt in Google.

In de Fleximaal community kan je een advertentie pagina maken voor je eigen promotie. Dat zit gewoon gratis in de APP. Je kunt jezelf dus promoten onder andere ondernemers. Uiteraard kan je daar ook terecht voor mooie aanbiedingen van andere community leden.

Daarnaast kan je met de Fleximaal APP zelf je website maken die op basis van je huisstijl wordt gegenereerd. Aan de website kan je heel makkelijk producten koppelen (webshop) en je bent klaar om te verkopen. De website is al helemaal klaar voor SEO dus dat hoef je niet apart te regelen.

De verkoop van de webshop wordt vanzelf voor je klaargezet in de boekhouding.Je kunt eenvoudig facturen boeken, facturen versturen en alle banktransacties koppelen en klaarzetten voor de boekhouder. Zo hou je zelf het overzicht.

Werk jij al Fleximaal? Start snel met de gratis APP uit de appstore.

Werk jij al #fleximaal ? #huisstijl #boekhouden #online #website en #socialmedia en meer

Fleximaal werken is de oplossing voor ZZP en MKB. Waar grote dure ERP pakketten voorheen voorbehouden waren aan grote ondernemingen is er nu een alles in 1 handige oplossing voor MKB. Anders dan office 365 houdt je onderweg je kantoor bij je op een laptop of tablet. Daarbij kan je alle tijdrovende aspecten van je bedrijf onderweg doen, op kleine wachtmomenten en tijdens het werk.

Fleximaal koppelt bovendien de taken onderling. Zodat lastige dingen bijna vanzelf gaan. Een voorbeeld? Je wilt meer bezoek op je website. Je kunt natuurlijk voor veel geld adverteren. Maar Fleximaal doet dat anders. De oplossing zit hem in een combinatie van sociale media, je website en Google. Voor Google gelden er twee hoofdpijlers: nieuwswaarde en kwaliteit. Stel je stuurt een bericht op sociale media. Via de Fleximaal APP wordt dat bericht geplaatst en voorzien van een link. Die link wijst naar je website. Als men op sociale media op je bericht klikt komt men uit op je website. Daar zorgt Fleximaal ervoor dat de inhoud van je website wordt aangepast zodat de inhoud van je website over hetzelfde onderwerp gaat als je social media bericht. Dat noemt Google kwaliteit score. Als je nu 10 berichten klaarzet, zorgt Fleximaal ervoor dat je iedere werkdag van de week 2 berichten plaatst met link naar je website. Daarmee heb je telkens nieuws op je website en heb je een hoge kwaliteit score. Alles wat jij moet doen is 10 leuke berichtjes bedenken en dat kan je dus onderweg doen. Zo verlies je geen tijd, en hou je 1) je website bij (nieuwswaarde) 2) Werk je aan je social media berichten (netwerk) 3) zorg je dat je goed gevonden wordt in Google (seo). Makkelijker kan het niet, en het is ook nog eens gratis. 

Zo zit het Fleximaal ERP vol met handige dingen die je anders veel tijd kosten. Denk aan het maken van offertes. Waarom zou je dat overtypen op een factuur? Dat zit toch al in het systeem? En waarom zou je die factuur scannen en inboeken in je boekhoudig. Dit is 2016! Laat Fleximaal voor je werken, dan kan jij je met het bedrijf bezig houden. De APP is gratis in de appstore.

Met Fleximaal voorkom je dat je 's avond en in het weekend nog allerhande administraties moet bijhouden en kan je relaxed meer verdienen.

Met #fleximaal klaar voor de toekomst Met Fleximaal kan je relaxed meer verdienen Tijd voor jezelf of harder groeien www.fleximaal.nl

Met Fleximaal kan de kleine ondernemer in Nederland en Belgie sneller groeien. Hoe? door de veelgemaakte fouten van de startende en kleine ondernemer te voorkomen, door inefficiente taken te versnellen, door tools te bieden waarmee je eenvoudig aan nieuw werk kunt komen.

De economie in Nederland draait in hoge mate op MKB. Die 900.000 kleine ploeterende bedrijven in Nederland, waar je nooit wat van hoort en nooit wat van ziet. De politiek in Nederland heeft geen oog voor de kleine MKBer. Zij richten zich liever op het gevestigde MKB, daar kunnen ze sneller grotere punten mee scoren.

MKB is de motor van de economie. Als ieder klein bedrijf 1 werknemer kan aannemen, dan is er geen werkloosheid meer. Wij richten ons op de groei van MKB in Nederland en de groei van het KMO in Belgie. 

Fleximaal is er van overtuigd dat wij met z'n allen het verschil maken. Moet je je daarvoor aansluiten bij een collectief? Nee. Hebben we je geld nodig? Nee. Fleximaal is gratis verkrijgbaar in de appstore. Je mag Fleximaal in de basis gewoon gebruiken om te groeien. Wil je functionaliteiten uitbreiden? Dan bieden we uiteraard ook betaalde diensten aan.

Met Fleximaal ben je baas over je eigen data. Wij verkopen jou gegevens niet aan derden. Je hebt een eigen database bij ons op de server. Wil je stoppen met Fleximaal dan krijg je gewoon je gegevens die je kunt inlezen in een ander boekhoudpakket.

Hoe komt Fleximaal dan aan zn geld? Fleximaal en Fleximaal partners bieden betaalde diensten aan via de Fleximaal community die ons geld opleveren. Denk bijvoorbeeld aan telefonische ondersteuning, aan support, aan uitbreiding en extra diensten en aanbiedingen die je helpen om sneller te groeien. Zo heb jij een ideaal pakket om sneller te groeien, en kan je nog sneller groeien als je gebruik maakt van ons diensten pakket. Een win-win!

 

Het beheren van #zakelijke #relaties gaat heel eenvoudig met het #CRM van #Fleximaal #lead #prospect #klant

Via het Customer Relations Management CRM van de Fleximaal APP kan je heel eenvoudig je contacten beheren. Je kunt per status een lijst opvragen van leads naar mogelijke klanten naar klanten. Bovendien kan je vanuit het CRM mailen of bellen via VoIP.

Het goed beheren van je contactenlijst is erg belangrijk in het opvolgen van leads. Leads leiden immers tot verkoop. Het is dus belangrijk om te weten wie je nog moet nabellen.

Het is mogelijk om het CRM uit te breiden via maatwerk. Daarbij kunnen wij op afstand een module toevoegen voor relatiebeheer, klantenbeheer of clientenbeheer. Al naar gelang wat voor type klanten je bedient. Zo heb je een standaard CRM dat je naar eigen smaak op maat kunt uitbreiden.

Op basis van het CRM van Fleximaal is zo ook het ATS van Recruit a Student uitontwikkeld. Een ATS is een recruitment systeem. Daarbij kunnen aantekeningen worden gemaakt, emails worden gevolgd en klanttevredenheid worden onderzocht. Een geweldige tool voor uitzendbureraus en recruitment bureaus. Met het CRM van Fleximaal is de sky de limit.

Werk jij al Fleximaal? Nee? Gewoon gratis downloaden in de appstore!

Je #offertes sturen gaat super simpel met #fleximaal via #producten en #voorraad eenvoudig de producten aanwijzen en via #CRM sturen

Ben je veel tijd kwijt met het sturen van offertes? Dan is Fleximaal iets voor jou. Fleximaal heeft een voorraadbeheer systeem, waar je alle producten, diensten, ingredienten of onderdelen kunt plaatsen. Vanuit de kassa / het POS stel je een lijst samen die je vervolgens met 1 druk op de knop verwerkt tot offerte. De klant aan wie je de offerte wilt sturen selecteer je heel handig uit het CRM.

De basis van de Fleximaal APP is het zogenaamde brandbook. Met het brandbook bewaak je je eigen huisstijl. Je logo en en kleuren in je briefpapier komen samen op je offerte. Vanuit de settings worden levertijden en betaalcondities aangevuld. Daarna worden je algemene en leveringsvoorwaarden toegevoegd en wordt een nette PDF gemaakt van je offerte. Zo heb je een maatwerk offerte op je PDF briefpapier en stuur je die naar klanten uit je CRM.

Werk jij al Fleximaal? Download de Fleximaal APP gratis uit de appstore.

Je #offertes sturen gaat met #fleximaal via #producten & #voorraad eenvoudig producten aanwijzen & via #CRM sturen https://fleximaal.nl/news.php?mid=8

Ben je veel tijd kwijt met het sturen van offertes? Dan is Fleximaal iets voor jou. Fleximaal heeft een voorraadbeheer systeem, waar je alle producten, diensten, ingredienten of onderdelen kunt plaatsen. Vanuit de kassa / het POS stel je een lijst samen die je vervolgens met 1 druk op de knop verwerkt tot offerte. De klant aan wie je de offerte wilt sturen selecteer je heel handig uit het CRM.

De basis van de Fleximaal APP is het zogenaamde brandbook. Met het brandbook bewaak je je eigen huisstijl. Je logo en en kleuren in je briefpapier komen samen op je offerte. Vanuit de settings worden levertijden en betaalcondities aangevuld. Daarna worden je algemene en leveringsvoorwaarden toegevoegd en wordt een nette PDF gemaakt van je offerte. Zo heb je een maatwerk offerte op je PDF briefpapier en stuur je die naar klanten uit je CRM.

Werk jij al Fleximaal? Download de Fleximaal APP gratis uit de appstore.

Voor winkels #fleximaal een handige #kassa waarmee je #producten #verkoop en #voorraadbeheer eenvoudig samenvoegt. Werkt ook met je #webshop

Een heuse kassa voor MKB bedrijven die gekoppeld is met je voorraadbeheer en CRM en waarvan de dagtotalen vanzelf in je boekhouding rollen en die gekoppeld is met online pakjesdiensten (SendCloud).

Laat me die regel nog eens uitleggen. Met je kassa kan je producten en dienten uit voorraad verkopen. De kassa heeft een kassabon die je gewoon kan printen op een airprint printer. De kassabon heeft je logo en huisstijl uit je brandbook dus alles uniform voor het correct uitdragen van je eigen merk.

Aan wie de kassabon gericht is kan je selecteren uit het CRM of gewoon op naamloze klant, want je wenst.

De dagtotalen, dus alle verkoop die je die dag hebt gerealiseerd kan direct in je boekhouding lopen. Je hoeft dus geen handmatige stappen meer te verrichten om kassabonnen over te typen in je boekhouding.

Wanneer je thuisbezorgt of verstuurt dan kan je zelf je labels afdrukken, en zorgen dat de mensen hun pakjes op tijd krijgen. Daarvoor koppelen we kassa en of webshop verkopen optioneel met een derde partij SendCloud. Daarmee kan je buiten reguliere postkantoor tijden toch nog pakjes versturen voor next-day-delivery.

Werk jij al Fleximaal? Gewoon even gratis downloaden uit de appstore.

Met #urenregistratie productieve #uren #vakantie #ziek #verlof bijhouden en eenvoudig inzichtelijk https://fleximaal.nl/news.php?mid=10

Met Fleximaal kan je eenvoudig je uren registreren. Je houdt bij welke uren je kunt factureren aan klanten maar ook hoeveel jij of je personeel ziek, verlof of vakantie uren opneemt.

Je kunt zelfs al je dat wilt bijhouden aan welke taken je werkt, zodat dat op de factuur of in bijlage nauwkeurig kan worden weergegeven.

Zo werk je professioneel en hou je inzichtelijk hoeveel werk het kost en hoeveel niet productie uren er aan je verkoop vooraf gaan. Dat is erg handig om te weten of je bedrijf rendeert, en waar er verbeterpunten zitten.

Daarnaast is het voor je personeel erg belangrijk om inzichtelijk te hebben hoeveel vakantie uren zij hebben opgenomen, en hoevaak mensen zich ziek melden.

Werk jij al Fleximaal? Gewoon gratis downloaden uit de appstore.

Simpel #facturen sturen & ontvangen facturen scannen door er een foto van te maken & staat gereed voor #boekhouder https://fleximaal.nl/news.php?mid=11

Met Fleximaal kan je facturen verzenden en ontvangen. Facturen klaarmaken voor verzenden gaat simpelweg door te selecteren voor welke klant de factuur is. Dan komen alle gemaakte uren en geleverde producten die nog niet gefactureerd zijn vanzelf of de factuur. En uiteraard alles netjes in je huisstijl, op basis van je brandbook.

Ingekomen facturen kan je eenvoudig inboeken door er een foto van te maken. Je vult een aantal basis gegevens in en alles staat klaar voor je boekhouder of accountant.

Alle facturen staan klaar voor verdere verwerking. Wanneer er een bedrag op je bank afschrift veranderd kan je die meteen aan een inkomende of uitgaande factuur koppelen. Dan hoeft de accountant het alleen nog te controleren.

Op jaarbasis spaar je zo erg veel tijd en geld uit. De kans op fouten is minimaal. En doordat je het gewoon onderweg kunt doen op anders verloren uurtjes, hoef je het niet 's avonds of in het weekend te doen.

Met Fleximaal werk je daardoor tot 20% efficienter! Werk jij al Fleximaal? Gewoon even gratis downloaden uit de appstore.

Zelf #boekhouden met Fleximaal super simpel Fleximaal werkt uit oogpunt van #ondernemer De meeste #boekhoudpaketten uit oogpunt #accountant

Debiteuren, crediteuren, grootboekrekening, vaste activa, passiva eh? De meeste accountants en boekhouders lijken als levenstaak te hebben om het voor de ondernemer onbegrijpbaar te houden. Maar wat kan er nu moeilijk zijn aan het inboeken van bonnen en facturen. Zeker als ook nog eens al je geld via de bank gaat. Je stuurt een factuur van 100 euro en er komt 100 euro binnen op de bank. Met twee klikken boek je met Fleximaal zelf je factuurtje de boekhouding binnen.

Heb je die boekhouder dan helemaal niet meer nodig? Wij zijn van mening dat het belangrijk is dat iemand met verstand van zaken jou boekingen nog even naloopt, gewoon ter controle. Dat iemand je adviseert, liefst op basis van realtime informatie. Niet op basis van een document dat 1,5 jaar na afronden van je boekjaar besproken wordt. De rol van de oude accountant veranderd van bonnen overtypen naar echte adviezen.

Want als je echt grip op je cijfers hebt kan je sterker ondernemen. Kan je leren van je resulaten, en kan je realtime bijsturen.

Werk jij al Fleximaal? Gewoon even gratis downloaden uit de appstore.

Grip op zaken door #locatiebeheer van #Fleximaal Hoeveel tijd ben jij per week kwijt met het zoeken? En waar is #document ook weer gebleven?

Aan het eind van het jaar vraagt je boekhouder of accountant naar je overzicht van de hypotheek, of naar dat ene document dat je eenmaal per jaar krijgt en je zuinig moet bewaren. En wat met al die spullen waarvan je wel weet dat je ze hebt, maar vergeten bent waar het ook weer ligt.

Herkenbaar? Zeker! Iedereen is wel eens iets kwijt. En zeker als je samenwerkt kan iets nog wel eens op een andere plaats terechtkomen.

Dan is het locatie management van de Fleximaal APP erg nuttig. Je kunt al je spullen, documenten, gereedschappen etc een locatie geven en bijhouden in de APP. Heel handig voor wie er wel eens iets kwijt is.

Maar het locatiemanagement gaat verder. Je kunt er een heel magazijn mee beheren. Warehouse management of locatiebeheer het kan allemaal met de APP van Fleximaal. Als je een beetje handig bent kan je er zelfs een hele infrastructuur mee beschrijven. Welke verbindingen zitten er tussen objecten en wat is de onderlinge relatie.

In de meest simpele vorm hou je er je inventaris mee bij. Welke laptops, computers en printers heb je en waar zijn die gekocht en wanneer loopt de garantie af.

De locatiebeheer module van de Fleximaal APP is erg veelzijdig. Begin er mee door de Fleximaal APP te downloaden uit de appstore. Gewoon gratis!

Met #documenten #beheer #documentmanagement van #fleximaal heb je al je documenten handig op een rij en kan je die delen met je #boekhouder

Het documentenbeheer in de Fleximaal APP is een handig systeem om documenten bij te houden. Maar daar blijft het niet bij. Wanneer je facturen inscant met de camera dan worden die vanzelf gemarkeerd als factuur opgeslagen in documenten beheer. Maar wat dan als je onderweg een briefje wilt typen? Op je briefpapier?

In de Fleximaal is een basale tekst editor opgenomen. Daarmee kan je een brief aanmaken en deze wordt op basis van je brandbook opgeslagen als PDF in je eigen huisstijl. Je kunt die brief dan mailen via het CRM als PDF bijlage aan je email.

Wil je dat een collega je werk eerst even naloopt dan kan het systeem optioneel worden uitgebreid met een rechten systeem. Je kunt dan documenten over meerdere schijven laten lopen voordat deze de deur uitgaan.

In de basis simpel, maar uitbreidbaar voor gebruik met meerdere gebruikers en optioneel over meerdere schijven. Dat is document management anno nu! Nooit meer onderweg zonder tekstverwerker. Eenvoudig in gebruik voor iedereen.

Werk jij al Fleximaal? Start nu met het gratis downloaden van de APP uit de appstore. 

Je kunt zelf een #website maken met #fleximaal Start met een layout & structuur & voeg eenvoudig basiselementen toe https://fleximaal.nl/news.php?mid=15

Met de Fleximaal APP is het maken van een technisch complexe website super simpel. Je moet wel een aantal basisstappen doorlopen:

Layout

Via de APP maak je snel en simpel via een schets de basis layout kenbaar en die sla je op als template.

Menustructuur

Via de APP maak je snel en simpel een menu structuur aan. Maximaal 7 hoofdmenu items en ieder maximaal 7 submenu items. Prima voor 9 van de 10 websites voor MKB.

Inhoud items

De inhoud items zijn onderverdeeld in een aantal basis blokken. Je kiest simpelweg een basisblok en wijst die toe aan de template. Dat is zo simpel dat het bijna weer ingewikkeld klinkt. Je moet van te voren wel even schetsen wat je wilt.

Afbeeldingen

Op basis van de template kan je afbeeldingen toevoegen. Deze afbeeldingen worden vanzelf op maat gemaakt volgens de regels van je eigen website.

Klaar?

Wanneer je alle instellingen hebt gemaakt wordt de website op basis van je brandbook en de regels in de template samengesteld. Dit werkt met een website generator. Een klein programmatje dat je bij ons kunt downloaden en op je eigen server plaatsen. Neem je hosting bij ons af? Dan maken wij die instellingen graag voor je.

Heb je de smaak te pakken met de website, dan kan je met dezelfde tools ook je eigen community pagina aanmaken. De community pagina hebben wij al in de basis voor je gemaakt. Je moet hem zelf nog even naar je eigen smaak en bedrijfsvoering aanpassen. Wil je een complete webshop in je community, vraag dan even hulp aan via de helpdesk.

Het CMS van Fleximaal is zo geavanceerd dat je er zelfs je eigen APP mee kan maken en beheren. Vraag ernaar via contact.

Werk jij al Fleximaal, gewoon doen, download de APP nu gratis in de appstore. 

 

Je kunt zelf een #webshop maken met #fleximaal automatisch gekoppeld aan je #producten, #voorraad & #boekhouding https://fleximaal.nl/news.php?mid=16

Met de Fleximaal APP maak je een lijst van je producten. Daarbij kan je eventueel aangeven hoeveel je er op voorraad hebt. Vanuit de generator wordt de webshop toegevoegd aan de website. Je website heeft nu opeens een webshop functie. Alle producten kunnen in de webshop worden verkocht. Bij verkoop wordt de hoeveelheid vanzelf van de voorraad afgeboekt. Bovendien wordt de verkoopfactuur direct in de boekhouding verwerkt.

Dan hou jij tijd over voor leukere dingen.

Wat heel belangrijk is is dat je producten goed gevonden worden. Daarom is het zaak dat je met de SEO module en de nieuws module voor nieuwe inhoud zorgt en dat je mensen naar de website lokt met leuke aanbiedingen. Ook daar is in voorzien met de Fleximaal APP.

Google vindbaarheid, zoekmachine optimalisatie SEO, sociale media koppeling, nieuwsbrieven, nieuws op de website. Alles is voor je verzorgd in de Fleximaal APP. Werk jij al Fleximaal? Waarom wachten? Download de APP gratis in de appstore! 

 

Online #plannen met #fleximaal inzicht in de agenda en planning van je collega\'s ideaal voor #service #organisaties https://fleximaal.nl/news.php?mid=17

Direct een afspraak plannen via de website? Dat kan met Fleximaal. Tijdens een telefoontje even in de planning van je collega spieken om te zien dat hij/zij mee kan? Dat kan met Fleximaal. Fleximaal biedt een eenvoudige tool voor online werken op basis van een plansysteem.

Het planboard werkt op basis van een Gantt chart. Hierin worden met horizontale balken de planning en beschikbaarheid aangegeven. De tool biedt mogelijkheden om op diverse manier te gebruiken, maar zeker ook om effectief te plannen.

Een koppeling met de website is niet standaard. Daarvoor dient u aan te geven wat de wensen zijn en onze programmeurs kunnen het tegen bescheiden meerkosten voor u regelen.

Ben je al optimaal op de hoogte wat Fleximaal voor jou kan betekenen? Laat je informeren door onze adviseurs.

Bijhouden van #nieuws en sturen #nieuwsbrieven met 1 handige tool Nieuws op #website voor #seo en #nieuwsbrief https://fleximaal.nl/news.php?mid=18

Nieuws op de website draagt bij aan het aantrekkelijk houden van de website voor bezoekers. Maar het is wel veel werk. Daarom intergreert Fleximaal een aantal taken ontrend nieuws, nieuwsbrieven, social media en seo.

SEO? maar dat heeft toch te maken met zoekmachines? Jazeker! Er zijn twee belangrijke peilers binnen de SEO. Nieuwswaarde en kwaliteit score. De eerste is het meest voor de hand liggende. Een statische website wordt door Google lager gescored dan een website waar altijd wat nieuws te melden is. Het mooie aan de Fleximaal APP is dat je een aantal nieuws gerelateerde taken kunt combineren.

De meest voor de hand liggende is het aanmaken van nieuwsitems voor de website. Een klein blokje nieuws dat op de website gelezen kan worden. Meerdere van deze blokjes kunnen de basis vormen voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt automatisch verstuurd op een ingestelde datum. De nieuwsbrief module kijkt naar minimaal 1 en maximaal 4 nog niet verstuurde nieuwsblokjes na een publicatie datum. Deze worden als nieuwsbrief verstuurd naar je nieuws subscribers.

Een nieuwsbrief is een push medium ten opzichte van een pull medium voor het bericht op de website. De nieuwsbrief valt op de digitale deurmat (inbox van de email) en mensen lezen de nieuwsbrief en klikken op de artikelen. Deze acties worden gemeten zodat men inzicht heeft in het leesgedrag van de subscribers. Het voordeel is dat je niet alles opnieuw hoeft in te geven en dat werkt wel zo lekker. Bovendien kan je niet meer vergeten om een nieuwsbrief te sturen. 

Minder voor de hand liggend, maar zeker zo effectief, is het automatisch versturen van social media berichten. Vanuit de Fleximaal APP kan je berichten sturen naar Twitter, Facebook en LinkedIn. Deze berichten worden automatisch gestuurd en voorzien van een link naar de website. Mensen op twitter vinden je berichten door middel van #hashtags op andere media via inhoud. Wederberichten in de vorm van like, retweet en follow worden automatisch gemeten en verwerkt. Zo heb je grip op je social media uitingen. Maar wat meer is, je kunt de website voorzien van een blokje nieuws dat uit de social media uitingen wordt gevoed. Dat draagt (op de manier dat wij dat doen) bij aan je Google prestaties. Zo heb je zeer regelmatig nieuws op de website.

Omdat Fleximaal zelf de berichten stuurt naar social media, weet Fleximaal ook wat de inhoud was van het bericht. Daarom kan Fleximaal CMS de inhoud van de website aanpassen naar de inhoud van het bericht. Daardoor bereiken we een hoge kwaliteitscore voor Google.

Zie je het plaatje een beetje ontstaan? Door al deze uitingen onderling te koppelen vang je vier vliegen in 1 klap: nieuws op de website, nieuws op social media, nieuws in de nieuwsbrief en Google vindbaarheid SEO.

Werk jij nog niet Fleximaal? Jammer, je had er zoveel meer uit kunnen halen! Download meteen de APP uit de appstore. Gewoon gratis!

Fleximaal integreert web news socialmedia met product voorraad & boekhouden Je website zal nooit meer hetzelfde zijn https://fleximaal.nl/news.php?mid=18

Met Fleximaal in combinatie met Supertweet veranderd je website mee met de vertrouwensrelatie van je bezoeker. Het heeft namelijk geen zin om een eerste bezoek van je website te belonen met een uitgebreid contactformulier. Men is simpelweg nog niet zover om je die gegevens toe te vertrouwen.

Wanneer via een link je website wordt bezocht zorgt Fleximaal dat je website juist die inhoud bevat die de link beloofd. Dat kan door actief de inhoud te veranderen op basis van gegevens die met de link worden meegezonden.

Via SuperTweet kan met bijhouden in welke stap de vertrouwens relatie is met deze bezoeker. Daarmee voorkom je dat je een bezoeker die er voor de eerste keer komt met te technische informatie bestookt, en dat je een herhaalde bezoeker niet verveelt met te algemene informatie.

In die zin zijn Fleximaal en Supertweet de ideale combinatie.

De inhoud van je website vormt mee met het vertrouwens niveau van je bezoeker, en dat maakt conversie makkelijker.

Werk je al Fleximaal? Dan kan je SuperTweet eenvoudig toevoegen via de website.

Wie #Fleximaal werkt houd tijd over Waarom? je werkt #effectiever & #slimmer en je vult #wachtmomenten #effectief in https://fleximaal.nl/news.php?mid=19

Wachtmomenten, een vaag begrip. Maar toch komen ze vaker voor dan je denkt. Vaak vullen we die op met momenten bij het koffie automaat. ook nuttig, vooral als het lekkere koffie is. Minder nuttig als je al aan bakkie 18 van vandaag bent begonnen. Doordat je Fleximaal op een tablet mee neemt onderweg, of vanaf je laptop online kan gebruiken, kan je overal ter wereld aan je boekhouding, aan je website, en aan je nieuws.

Moet je een moment wachten, dan is dat vaak ook nog eens een ideaal moment om creatieve dingen te doen, zoals nieuws of social media. Maar niets is heerlijker als een wachtmoment invullen met het versturen van een offerte of een factuur.

We hebben als MKB ruim 20% aan ineffectief bestede tijd. Daarvan kunnen we circa 20% omdraaien naar effectief. En wees eerlijk, 100% effectief? het moet ook leuk blijven.

Werk jij al Fleximaal? Streef jij naar 100% effectief verdienen? Wil je meer vrije tijd, harder groeien en meer geld overhouden? Download dan de gratis APP uit de appstore.

Had je niet veel liever op het strand gezeten? Met je voeten in het zand zonnetje op je rug? Weten wat tijd- en plaats onafhankelijk is?

Oh heerlijk, tijd en plaats onafhankelijk werken. Waar je maar wilt, wanneer je maar wilt. Bakken met geld en zeeen van tijd. Met Fleximaal wensen we dat iedereen toe. Heerlijk vrij en onafhankelijk werken.

Door Fleximaal te werken werk je efficienter en combineer je zaken die anders meer tijd hadden gekost. Op den duur krijg je er ook echt lol in om zo effectief mogelijk met je taken om te gaan. Zeker als je weet dat je daardoor niet meer in het weekend nog 4 uur aan je boekhouding zit.

Werk jij al Fleximaal? Het begint met een gratis download uit de appstore.

Eenvoudige Online MarketingMet Fleximaal was online marketing nog nooit zo eenvoudig. Simpelweg een berichtje in de APP zetten en Social Media en SEO worden voor je gedaan. Relaxed!
Fleximaal voert een ISAE3402 audit uitFleximaal heeft het keurmerk Zeker-Online bemachtigd. Met dit Keurmerk werkt Fleximaal conform de eisen die de belastingdienst stelt aan de automatische BTW aangifte en de automatische jaarstukken.

Fleximaal media
Fleximaal Resource
Fleximaal Media
Fleximaal presenter
Start nu met Fleximaal
Start nu met Fleximaal